Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز در مراسم افتتاح‌های ویدئو کنفراسی رئیس جمهور همه چیز خب پیش می‌رفت تا اینکه تغییر عنوان "خط دوم راه‌آهن قزوین- کرج" به "کرج - قزوین" مناقشه ساخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ چندین پروژه عمرانی در سطح کشور امروز (پنج شنبه) به صورت ویدئوکنفراس با حضور رئیس جمهور و مسئولان حمل و نقل کشوری افتتاح شد که خط دوم راه آهن قزوین- کرج به طول 103 کیلومتر جزو یکی از این پروژه‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از آغاز رسمی مراسم ارتباط با استان‌ها چک می‌شد که نوبت استان قزوین رسید. در بنر موجود در ایستگاه راه آهن افتتاح عبارت "خط دوم راه آهن قزوین - زنجان" درج شده بود، اما از مرکز تهران اعلام شد که ثبت شدن به این شکل برد سیاسی برای قزوین است و حتما باید عبارت به "خط دوم راه آهن کرج - قزوین" تغییر کرده و یا بنرها از دید دوربین‌ها خارج شوند درغیر این صورت در ارتباط ویدئویی تصویر استان قزوین پخش نخواهد شد.

به دنبال این موضوع استاندار قزوین برای توضیح حاضر شده و اعلام کرد که طبق روال عادی و منطقی و به دلیل اینکه مبدأ حرکت از قزوین است درج عبارت قزوین- کرج کاملا طبیعی است و پیش از این نیز از طرف راه آهن نیز تاکیدی بر درج کرج- قزوین نشده بود.

علی‌رغم توضیحات استاندار قزوین که به نظر می‌رسید باتوجه به مبدأ بودن قزوین صحیح بوده و باتوجه به اینکه برنامه در قزوین نیز درحال برگزاری بود و قطارها با مبدابودن این ایستگاه، از راه آهن حرکت می‌کردند، اصرار بر تغییر عنوان با استدلال ملی بودن پروژه و پخش تصاویر آنلاین در سراسر کشور باقی ماند و درنهایت به اجبار عنوان درج شده در بنرها به کرج- قزوین تغییر کرد.

ای کاش در حل مشکلات و مسائل کشور نیز تا این حد ریزبینی و نکته سنجی وجود داشت و مسئولان تا این حد دقیق بر حل مسائل و ارائه راه‌کارها جدیت و اصرار داشتند. 

نکته دیگر درباره برگزاری این مراسم ویدئوکنفرانسی این بود که از ساعت 9 و 45 دقیقه صبح افراد مختلف در ایستگاه راه آهن استان قزوین حاضر بودند، پیش از این به نظر می‌رسید برنامه ویدئوکنفرانس‌ها به راحتی و بسیار سریع برگزار می‌شود اما دقایق زیادی برای هماهنگی ویدئوی استان‌های مختلف، صوت، تصویر و نحوه قرارگرفتن بنرها صرف شد که از پیشرفت تکنولوژی در سطح استان و کشور بیشتر از این انتظار می‌رفت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خط دوم راه آهن قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۳۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • ببینید | ماجرای خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنیدند
  • رابطه این فیلم ایرانی با ماجرای قتل بابک خرمدین
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • ماجرای حضور آیت‌الله خامنه‌ای در خانه شهید شیرودی
  • عکس| ماجرای مصدومیت شدید سعید آقاخانی چیست؟/ حال کارگردان نون خ خوب است
  • روایتی از تشابه ماجرای بابک خرمدین با فیلمی که نامش تغییر کرد
  • مورایس مسلمان شده؟ / ماجرای مسلمان شدن سرمربی سپاهان از زبان خودش + عکس و فیلم
  • ماجرای عجیب گم شدن یک حلقه ازدواج
  • ماجرای قمه‌کشی در ارومیه